Biografia

Boris Pi, bateria i sonòleg.

Vaig néixer l'any 1988 a Barcelona, de pares músics que des del principi em van educar en una varietat força ampla de músiques. Vaig créixer en un ambient en gran part de música tradicional, freqüentant el CAT (Centre Artesà Tradicionàrius). La meva formació musical passa per l'Escola de Música de Gràcia i l'Antàrtida, des del violí i la teoria clàssica i moderna, passant pel saxo, fins el baix elèctric i el trombó de vares, i amb un títol de Tècnic Superior en So (CP Villar, 2008). Actualment estic cursant el grau en Sonologia a l'ESMuC.

Però de cor sóc bateria. Bateria autodidacte: la meva trajectòria comença el 2001 amb Atabalament Combo (percussió de carrer), i des d'aleshores ha avançat fins ara, amb la participació en més de 30 projectes diferents (com a bateria fonamentalment, però també amb el saxo, el trombó o fent de tècnic), entre d'altres Marsupialis, Stukat del Bolet, La Mata Negra, Kabum Percussió, Rumb al Bar o La Canya Borda. En aquests moments estic en actiu en prop de 10 d'aquests projectes.

Com a bateria, estic molt endins del món que m'ha vist fer-me músic, el de la música folk o d'arrel. Però un bagatge important al voltant d'altres músiques (el rock, el jazz, el funk o el heavy) m'ha permès desenvolupar un llenguatge força personal que aplico a la meva manera a les músiques d'arrel tradicional.

Combinat amb això, he col·laborat puntualment amb unes 20 formacions (bé en qualitat de substitut, bé com a col·laborador especial), he realitzat algunes tasques com a docent (professor de percussió a les colònies musicals d'Arsèguel i al CAT, o de clarinet i bateria a l'Antàrtida) i com a tècnic de so.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada